Leiskuva luonne, liekehtivä turkki, ketterä kokonaisuus...

Kasvatamme punaisia irlanninsettereitä Helsingissä, pienessä kotikennelissä. Tavoittenamme on kasvattaa terverakenteisia, kauniita ja ennen kaikkea hyväluonteisia irlanninsettereitä tarkalla ajatuksella ja suurella sydämellä. Takanani minulla yli 20 vuotta aktiivista harrastamista rodun parissa. Uskon, ettei irlanninsetteriä monipuolisempaa ja upeampaa rotua ole olemassakaan! Setterissä on sopivasti rytmiä, se pitää omistajansa jatkuvasti liikkeessä!

Koiriemme kanssa harrastamme paitsi näyttelyitä, myös ahkeraa lenkkeilyä ja luonnossa liikkumista sekä mm. agilitya. Kennelimme koirat ovat meille rakkaita perheenjäseniä, ja sellaisiksi haluamme myös kasvattamamme pennut.


 

 

Pentujen tuleviksi kodeiksi ja sijoitusperheiksi etsimme aktiivisia ja reippaita koteja, jotka arvostavat paitsi setterin kauneutta, myös sen monipuolisia harrastusominaisuuksia. Meiltä löytyy pentu paitsi lenkkikaveriksi ja kotikoiraksi, myös näyttelyihin, agilityyn tai miltei mihin tahansa harrastukseen. Terverakenteinen setteri soveltuu monenlaiseen tekemiseen. Haluamme kasvattaa settereitä, jotka löytävät liikkumisen ilon maastossa kuin maastossa, ja joiden kanssa voi harrastaa rajattomasti.

 

Lue lisää kasvatusperiaatteistamme
Irlanninsetteri-lehdessä julkaistusta
kasvattajaesittelystä TÄÄLTÄ!

Jos olet kiinnostunut leiskuvaluonteisesta, kiltistä ja kauniista punaisesta irlanninsetteristä, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Irlanninsetteri rotuna

 

Olen kasvanut kiinni punaiseen irlanninsetteriin jo lapsena, enkä osaisi kuvitella harrastavani muuta rotua. Irlanninsetterihän on rotuna täydellinen: äärimmäisen kaunis, sporttinen, linjakas, älykäs ja haastava. Setterin kanssa mitään ei saa ilmaiseksi, siksi yhteistyön ja luottamuksen saavuttaminen koiran kanssa onkin hyvin palkitsevaa. Irlanninsetteri on huumorintajuisen ihmisen rotu. Etenkin nuoren punaturkin toilailut saattavat järkyttää herkkähermoisimpia. Kasvattieni omistajia valitessani yritänkin tunnustella, onko pennunkyselijä todella tietoinen irlanninsetterin energisestä ja haastavasta luonteesta. Joskin en koskaan unohda mainita, että yhteistyö setterin kanssa on niin palkitsevaa, että vaikeimmatkin hetket unohtuvat usein silmänräpäyksessä.

Irlanninsetteri on touhukas rotu, joka puuhastelee ja leikkii kotonakin suuren osan päivästä. Omat setterimme rakastavat kotona leluilla leikkimistä, luiden kaluamista, aktivointilelujen kanssa askartelua sekä keskinäisiä painihetkiä. Osaa setteri onneksi olla rauhassakin. Oman koiramme pitävät iltahetkistä sohvalla tai olohuoneen matolla maaten. Ulkosalla settereissä on rutkasti vauhtia. Lenkkeilemme sekä remmeissä että vapaana mahdollisimman monenlaisen liikunnan tarjoamiseksi koirillemme.

 

Kennel Red Rhythm's
Vilja Vehkaoja - Helsinki, puh. 044 549 5409
viiu@hotmail.com